Home GÜNCEL Mustafa Ay’dan Yüksel Baysal’a sert sözler!

Mustafa Ay’dan Yüksel Baysal’a sert sözler!

- Guncellenme Tarihi: 25 Ekim 2018 13:46
3 min read
Mustafa Ay’dan Yüksel Baysal’a sert sözler! için yorumlar kapalı
0

Hayri Türkyılmaz’ın CHP grup toplantısında VİP araç talebi ve kendi yeri ile ilgili imar değişikliği talebine hayır dediği için usulsüz olarak istifalarını yürürlüğe koyup meclisten uzaklaştırmak istediği CHP’li 5 meclis üyesinden biri olan Mudanya Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mustafa Ay da Yüksel Baysal’ın yazısına tepki gösterdi.

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden Baysal’ın yazısını eleştiren Ay, “Birisi şu adama verdiği oy oranlarını bir daha toplamasını söylesin. CHP+AKP+MHP+İYİ Parti+HDP= yüzde 84.5 Mudanya’da yüzde 15.5 kararsız olamaz. Hayri kutsayıcı Baysal! Erdal Akaltun’un kimin bilinen ortağı olduğunu belirt. Erdal Akaltun’un kız kardeşinin Mudanya Belediye Zeytin Dalı biriminde ballı maaşla danışman olduğunu da yaz!… Erdal Efendinin daha önce yaptığı kamuoyu araştırması için Mudanyalının kaç bin TL’sini aldığını da yaz… ve Gazeteci Yüksel Bey AS tv’ye Mudanya Belediyesince, belediye başkanını cilalama programlarına ödenen paralardan sen de hisse alıyor musun? Aldıysan, ne kadar?( Biliyorsun,programı ayarlayan Ömer A, benim ortağım değil. Yapılacak yerel seçimle Mudanya; hem Mudanyalı hem Bursalı hem de sonradan olma Bursalı haramilerden kurtarılacaktır. 5 ay 6 gün kaldı” şeklinde bir yorum paylaştı.

Mustafa Ay daha sonra, “Böyük gasteci Yüksel Bey’den daha önce gündeme getirdiği böyük Mudanyaray procesini tekrar tanıtmasını bekleyoz…( Mirzaoba Atatürk Silüeti procesini 10′ katlayan proce canım ! Hani, Mudanya girişindeki iskelenin oradan yeraltına girilecek?!) ve Yıldıztepe’den çıkılacaktı!” şeklinde bir paylaşımda daha bulundu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çukur Onarıldı

Osmangazi Belediyesi, yolda yürüyenlerin takılıp düşmesiyle gündeme gelen Hocaalizade Maha…