Home GÜNCEL Vali Demirtaş’tan Kayapa OSB’ye Ziyaret

Vali Demirtaş’tan Kayapa OSB’ye Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 25 Eylül 2023 15:41
3 min read
Vali Demirtaş’tan Kayapa OSB’ye Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, aynı zamanda Müteşebbis Heyet Başkanlığını da yaptığı Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’ni (Kayapa OSB) ziyaret ederek, bölge ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak Kayapa OSB Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Demirtaş’a, Kayapa OSB’nin çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapıldı. Vali Demirtaş, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nin sürekli gelişmesi ve büyümesinin yanı sıra bölgenin doğal yapısını korumaya yönelik çevreci OSB çalışmalarına da örnek teşkil ettiğini belirtti. Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden olan Bursa’nın, üretkenliğinin yanı sıra yeşilini, doğasını ve tarım alanlarını da korumanın önemine vurgu yapan Vali Demirtaş, Kayapa OSB Yönetimi’ne bu alandaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ise, bölgenin her geçen yıl artan kapasitesinin yanı sıra çevreye zarar vermeyen üretim anlayışına sahip sanayi kuruluşları ile de bu alanda öncülük yaptığını belirtti. Bir taraftan Bursa ve ülke ekonomisine katkılarını sürdürürken, diğer taraftan da Bursa’nın tarımsal ve doğal zenginliklerini korumayı kendilerine ilke edindiklerini belirten Yalçın Toy, “Bu yolda bizlere destek veren tüm kurumlarımıza ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Demirtaş daha sonra bölgede faaliyet gösteren YEPSAN Otomotiv Yalıtım Metal San. ve Tic. Aş ile SON-MAK Makina İnşaat Ltd. Şti.’ni de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hizbullah Lideri Nasrallah: İsrail Tüm Kırmızı Çizgileri Aştı

Hizbullah lideri Nasrallah, Lübnan’daki cihaz patlamaları sonrası canlı yayında konu…