Home GÜNCEL Engin Polat’ın Annesi Şükran Polat Paylaştı! Dilan Polat Tahliye Oldu

Engin Polat’ın Annesi Şükran Polat Paylaştı! Dilan Polat Tahliye Oldu

- Guncellenme Tarihi: 19 Ağustos 2024 14:18
4 min read
Engin Polat’ın Annesi Şükran Polat Paylaştı! Dilan Polat Tahliye Oldu için yorumlar kapalı
0

Kara para ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan – Engin Polat çifti gündemden düşmüyordu. Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Dilan Polat tahliye edildi. Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanma kararını Engin Polat’ın annesi Şükran Polat paylaştı. Dilan Polat tahliyesi sosyal medyada hızla en çok konuşulan konular arasına girdi.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023’te ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat‘ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında yer aldığı şüphelilerden 16’sı 5 Kasım 2023’te tutuklanırken, hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKIYOR MU?

Tutuklama sonrası Polat ailesi cezaevindeki hayatlarıyla gündeme geliyordu. Sıla Doğu tahliye olsa da Dilan Polat’ın tutukluluğu devam ediyordu. 9 aydır cezaevinde oaln Dilan Polat uzun süredir tahliye talep ediyordu.

Sağlık sorunları yaşayan ve kendine zarar veren Dilan Polat’ın tahliyesi talep edilse de mahkemeden karar çıkmamıştı.

Ancak gelen habere göre Dilan Polat tahliye edildi. Engin Polat’ın annesi Şükran Polat tahliye haberini paylaşarak “Şükürler olsun” dedi.

AİLE ÜYELERİNDEN PAYLAŞIMLAR

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan da sosyal medyadan Dilan Polat’ın tahliye olduğunu duyurdu. Görümce Kübra Mert de görüş sonrasında haberi alınca hemen bir paylaşım yaparak mutluluğunu dile getirdi.

Dilan Polat tahliyesi sosyal medyada hızla en çok konuşulan konular arasına girdi. Dilan Polat’ın ilk duruşması 4 Eylül‘de olacak.

DİLAN POLAT’IN TAHLİYE İŞLEMİ BAŞLADI

Dilan Polat’ın tahliye evrakı cezaevine gönderildi. Evrak işlemlerinin ardından fenomenin tahliye edilmesi bekleniyor.

DİLAN POLAT TUTUKSUZ YARGILANACAK

Emrullah Erdinç de sosyal medyadan “Dilan Polat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi” paylaşımında bulundu.

Kaynak: bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Lübnan’da Yeni Siber Saldırı: Hizbullah’a Ait Telsizler Patladı

Lübnan’daki Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına yeni bir siber sald…