Home GÜNCEL Kayıp Narin Güran İle İlgili Bir Gözaltı

Kayıp Narin Güran İle İlgili Bir Gözaltı

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2024 12:37
2 min read
Kayıp Narin Güran İle İlgili Bir Gözaltı için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarının 8’inci gününde bir kişi gözaltına alındı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ise sonuca çok yaklaştıklarını belirterek “Elimizde önemli deliller var bulacağız.” diye konuştu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda yeni gelişme yaşandı. Yürütülen çalışmalarda bir şüpheli gözaltına alındı.

TÜMGENERALDEN SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Kayıp Narin ile ilgili Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım açıklamada bulundu. Yıldırım, “Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var bulacağız” diye konuştu.

DEREDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde arama çalışması başlattı. İş makinesiyle deredeki birikintileri kaldıran ve dere alanını genişleten ekipler, suyun yüksekliğini kısmen düşürerek deredeki suyun daha rahat akmasını sağladı, jandarma ve AFAD ekipleri dere kenarında arama yaptı. Havanın kararması üzerine deredeki çalışmaya ara verildi. Ekiplerin yarın iş makinesi ve dalgıçlarla arama çalışmasına devam edeceği belirtildi.

Kaynak: NTV 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Lübnan’da Yeni Siber Saldırı: Hizbullah’a Ait Telsizler Patladı

Lübnan’daki Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına yeni bir siber sald…