Home GÜNCEL Narin Güran’ın 18 Yaşındaki Abisi Gözaltında

Narin Güran’ın 18 Yaşındaki Abisi Gözaltında

- Guncellenme Tarihi: 29 Ağustos 2024 13:08
3 min read
Narin Güran’ın 18 Yaşındaki Abisi Gözaltında için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları gönüllülerle birlikte binlerce personel ile devam ediyor. Soruşturmayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin Narin Güran’ın ağabeyi olduğu ortaya çıkarken bu gelişme ardından vatandaşlar, “Narin bulundu mu?” sorusuna yanıt arıyor. Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği, yapılacak incelemeden sonra ise tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ise sonuca çok yaklaştıklarını belirterek “Elimizde önemli deliller var bulacağız.” diye konuştu.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarına devam ediliyor.

Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta 15.00 sıralarında Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 9. gününde sürüyor.

GÖZALTINDAKİ ŞÜPHELİ AĞABEY

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin ağabeyi E.G. (18) olduğu öğrenildi.

Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği ve yapılacak incelemeden sonra ise tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi.

Kaynak: NTV 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Lübnan’da Yeni Siber Saldırı: Hizbullah’a Ait Telsizler Patladı

Lübnan’daki Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına yeni bir siber sald…