Home GÜNCEL 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

- Guncellenme Tarihi: 2 Eylül 2024 19:34
3 min read
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı için yorumlar kapalı
0

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümü Karacabey’de coşkuyla kutlandı. Karacabey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanı’nda sabah saat 09.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği, çelenk koyma töreniyle devam ederken Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Yağmur’un katılımlarıyla birlikte gerçekleşen resmi törenle kutlandı. 30 Ağustos kutlamaları Kırgız konseri ile sona erdi.

Karacabey Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 29 ve 30 Ağustos’ta çeşitli etkinlikler organize etti. 29 Ağustos akşamı, Bursa Büyük Şehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilçe halkına unutulmaz halk müziği ziyafeti sundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı sabah saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanında, protokolün de katılımıyla gerçekleşen resmi törenle devam etti. 30 Ağustos akşamında ise zafer bayramı etkinlikleri kapsamında Kırgız Başar halk konseri gerçekleşti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılara da repertuarında yer veren Başar, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı zafer kutlamalarıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık. İlçemizde yaşadığımız bu iki özel gece, milletimizin bağımsızlık mücadelesini ve birlik ve beraberliğinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha hatırlattı. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Korkutan Orman Yangını

Mustafakemalpaşa ilçesi Söğütalan mevkisinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı…