Home GÜNCEL Bursa Eğitimine Büyük Destek!

Bursa Eğitimine Büyük Destek!

- Guncellenme Tarihi: 2 Eylül 2024 11:06
2 min read
Bursa Eğitimine Büyük Destek! için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın Gürsu ilçesinde 3 yeni okul birden açılıyor. Gürsu ilçesine kazandırılan 32’şer derslikli 3 yeni okul, 2024- 2025 eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi. Modern derslikleri, laboratuvarları ve sosyal alanlarıyla donatılan okullar, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açmaya hazır. Bu önemli yatırım, Bursa’nın eğitim altyapısını güçlendirerek daha fazla öğrenciye kaliteli eğitim imkanı sunacak.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu şunları ifade etti: “Gürsu ilçemize üç yeni okul kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her biri 32 derslik kapasiteli bu okullar, Gürsu ilçemizin eğitim ihtiyaçlarına önemli bir katkı sağlayacak. Bu yatırımı şehrimize kazandıran tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okullarımızı sorunsuz bir şekilde eğitim öğretime hazırlayan bütün yetkililere, tüm eğitim yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve duyarlı velilerimize teşekkür ediyorum.”

Eğitimde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Yeni okulların açılmasıyla birlikte Gürsu’da eğitimde yeni bir dönem başlıyor. Modern derslikleri, laboratuvarları ve sosyal alanlarıyla öğrencilere ferah ve donanımlı bir öğrenme ortamı sunulacak. Bu yatırım, Gürsu’nun eğitim kalitesini yükselterek öğrencilerin akademik başarılarını artırmalarına destek olacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Korkutan Orman Yangını

Mustafakemalpaşa ilçesi Söğütalan mevkisinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı…