Home GÜNCEL “Tadım Deryası” Başlıyor

“Tadım Deryası” Başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 10 Eylül 2024 18:22
3 min read
“Tadım Deryası” Başlıyor için yorumlar kapalı
0

Gazeteci Derya Uysal ile lezzetli tadımlar yapmak için geri sayım başladı.

Eylül ile birlikte şehre dönüşler hızlanacak. Yoğun iş temposu arasında soluklanmaya, nefes almaya ne dersiniz? Uzmanlar eşliğinde birbirinden farklı tadımlara katılarak mevcut bilgilerimizi derinleştirirken, aynı zamanda da üreticilerin büyülü hikayalerine tanık olacağız.

İlk konuk Berna Kızılhan

Şarap ve Bira Eğitmeni Berna Kızılhan yıllar sonra tekrar Bursa’ya geliyor. Bu kez “Meraklı Damaklara Bira Bilgisi” toplantısı için lezzet severler ile buluşacak. Sizler de birayı keşfetmek, bira hakkında bilmediklerinizi öğrenmek ve 9 farklı lezzet tadımı yaparak damağınızı köpürtmek istiyorsanız 23 Eylül Pazartesi 19.30’da Gold Majesty’de buluşalım.

“Üreticilerin hikayelerinin” çok beğenildiğini belirten Berna Kızılhan, “Dünyadaki ilk alkollü içecek olarak bilinen bira, Sümerler’de bir tanrıçaya adanmıştı. Hatta, tarihin ilk kanunları bile bira üzerine yazıldı! Şarap uzmanı olarak uzun zamandır bu kadim içeceğin sırlarını araştırıyorum ve şimdi bu bilgileri sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Bu eğitimde bira dünyasına ait hiç duymadıklarınızı duyacak, bazı biraları neden çok sevdiğinizi ya da neden hiç içemediğinizi anlayacaksınız. Birayı daha önce hiç tatmadığınız şekilde deneyimlemeye ne dersiniz?” diye konuştu.

Misafirlerin keyifli vakit geçirmelerine yönelik farklı bir içerik hazırladıklarını belirten gazeteci Derya Uysal, “Günün yorgunluğunu atmak, yeni dostluklar edinmek için Bursalıları bekliyoruz. 9 farklı lezzet tadımı yaparak damağınızı köpürtmek, harika bir menü ile üretim aşamalarını, özelliklerini dinleyeceğiz. Siz de meraklıysanız bira ile yüzleşmeniz için bekliyoruz. Yeni ve farklı alternatif tadımlarımız için takipte kalın” dedi.

Tarih: 23 Eylül 2024 Pazartesi

Yer: Gold Majesty Hotel

Saat: 19.30

Rezervasyon: 0532 552 24 80

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Lübnan’da Yeni Siber Saldırı: Hizbullah’a Ait Telsizler Patladı

Lübnan’daki Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına yeni bir siber sald…