Home GÜNCEL İznik’te 19 Eylül Gaziler Günü Programı Gerçekleşti

İznik’te 19 Eylül Gaziler Günü Programı Gerçekleşti

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2024 18:28
2 min read
0
0

İznik’te 19 Eylül ‘Gaziler Günü’ kapsamında düzenlenen tören saat 10.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa İznik Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Önderışık, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimi, Şehit Aileleri ve yakınları, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin yanı sıra İznikli vatandaşlar da katıldı.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Muharip Gaziler Temsilciliği Başkanı İbrahim Eroğlu ve Jandarma Astsb. Üstçvş.  Murat Küçükçetin yaptı. Muharip Gazi Ali Baraç tarafından şiir okundu.

Törenin ardından protokol üyeleri Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundu. İlçe Müftülüğü tarafından öğle namazı öncesinde Eşrefzade Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.

Ayrıca İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 19 Eylül Gaziler Günü özel belgeseli yayınlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Hizbullah Lideri Nasrallah: İsrail Tüm Kırmızı Çizgileri Aştı

Hizbullah lideri Nasrallah, Lübnan’daki cihaz patlamaları sonrası canlı yayında konu…