Home GÜNCEL İmsiad’dan Gemlik’te Kentsel Dönüşüm Vurgusu

İmsiad’dan Gemlik’te Kentsel Dönüşüm Vurgusu

- Guncellenme Tarihi: 20 Eylül 2024 13:39
3 min read
0
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ile Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hamaloğlu’nu ziyaret etti.

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (İMSİAD) Ağustos ayında gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Şeref Demir ve yeni yönetim kurulu, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

İMSİAD Başkanı Şeref Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e konuk olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İMSİAD Başkanı Demir, müteahhit derneklerinin katılımıyla bir sektörel federasyonun kurulacağını, ayrıca kentsel dönüşüm ile güvenli şehir oluşturmak adına kendilerine düşen her göreve hazır oldukları bilgisini verdi. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ise ziyaretlerinden dolayı İMSİAD Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, depreme dayanıklı şehrin oluşturulması adına yapılacak ortak çalışmalarda yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

İMSİAD Yönetim Kurulu daha sonra Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hamaoğlu’nu ziyaret etti. İMSİAD Başkanı Şeref Demir ve yönetim kurulu üyeleri yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgi verdiği görüşmede, kentsel dönüşüm konusunda Gemlik’te acil yapılması gereken çalışmalar konusuna değinildi. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hamaloğlu ise İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek Gemlik’in var olan potansiyelini geliştirmek için ortak projelerin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Hilmiye Ve Hacıkara’da Parke Taş Kaplamaları Tamamlandı

Kırsal mahallelerde yapım çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Hilmiye ve Hacıkara’da…