Home GÜNCEL UTİYAP Network Toplantıları Başladı

UTİYAP Network Toplantıları Başladı

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2024 14:07
6 min read
0
0

Uluslararası Ticaret, İş İnsanları ve Yatırımcılar Derneği (UTİYAP) tarafından ilki düzenlenen “UTİYAP Network Toplantıları”nın konuğu AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç oldu.

UTİYAP tarafından üyeler arasındaki ticari ilişkileri geliştirilmek ve yeni iş fırsatlarını paylaşmak amacıyla organize edilen “UTİYAP Network Toplantıları” başladı. Yirmi Üç Event & Organizasyon’da gerçekleştirilen toplantının konuğu AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç oldu. Açılış konuşmasını yapan UTİYAP Yönetim Kurulu Başkanı Halil Coşkun, üyeler arasındaki ticaret ağını genişletmek ve güçlendirmek amacıyla düzenledikleri toplantıların ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Yeni fırsatlar keşfedeceğiz”

Günümüz iş dünyasında iletişim ağının önemine dikkat çeken UTİYAP Başkanı Halil Coşkun, “İş gelişimi, ciro artırımı, satış destek, kaynak oluşturma, karlılık ve büyüme için en önemli faktörlerden biri de ilişki yönetimi, networking dediğimiz iletişim ağıdır. Biz de UTİYAP olarak, aramızdaki iş birliğinin geliştirilmesi için ‘UTİYAP Network Toplantıları’nın başlangıcını yapmış bulunuyoruz. Bu toplantılarla ticari açıdan birbirimizi daha iyi tanıyacak, yeni fırsatları keşfedecek ve iş birlikleri geliştireceğiz” dedi.

Ticaretin gelişmesinin bireysel başarılarla değil, toplumsal iş birliklerle mümkün olduğunu belirten Başkan Halil Coşkun, “Farklı sektörlerden gelen deneyimlerin ve önerilerin paylaşılması büyük önem taşıyor. Böylelikle daha güçlü bir iş ağı oluşturabilir ve ticaretimizi büyütebiliriz. Bu toplantılarla gerçekleştireceğimiz paylaşımların gelecekteki iş birliklerimize ve başarılarımıza zemin hazırlamasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

“İhracatçılara pazar avantajı sağlıyoruz”

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise UTİYAP tarafından düzenlenen toplantının Bursa ve Türkiye ekonomisine hayırlı olmasını dileyerek, iş insanlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin dış ticaret ağını geliştirmeye ve ihracatını artırmaya devam edeceklerini söyleyen Ahmet Kılıç, “Türkiye, dünyada en çok Serbest Ticaret Anlaşması bulunan ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Sanayicinin rekabetçiliğini güçlendirmek ve ihracatçılara pazar avantajı sağlamak amacıyla kapsamlı anlaşmalar imzalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor” dedi.

UTİYAP’ın Bursa ve Türkiye ekonomisine yönelik yaptığı çalışmaları desteklediklerini de ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, çalışmalarından dolayı UTİYAP Yönetim Kurulu Başkanı Halil Coşkun ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. Toplantının ikinci bölümünde UTİYAP üyeleri kendi firmalarına ait sunumlarını gerçekleştirdi. Programın sonunda ise UTİYAP Başkanı Halil Coşkun, katkılarından dolayı Ahmet Kılıç’a teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Genç Viyadüğü İle Transit Trafik Nefes Aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bingöl il programı kapsamında Bingöl-Diya…