Home GÜNCEL Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlar Günü Kutlandı

- Guncellenme Tarihi: 19 Ekim 2024 16:38
2 min read
0
0

131 Mahallesiyle Bursa’nın en geniş yüzölçümüne sahip olan Mustafakemalpaşa’da Muhtarlar Günü unutulmadı. Muhtarlar Günü programına Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mehmet Okur, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları, 131 Mahalle Muhtarı katılım sağladı.

Cumhurluk Alanına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanlarının konuşmaları gerçekleşti.

Çelenk sunma töreninin ardından Mustafakemalpaşa Belediyesi, Muradiyesarnıç Belediye Sosyal Tesislerinde Muhtarlar Günü onuruna yemek programı düzenledi.

Yemek programında ev sahibi olarak konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ‘’131 mahallesi bulunan ve yüzölçümü ile Bursa’mızın en büyük ilçesi Mustafakemalpaşa’mızda yerel yönetimlerimizin vazgeçilmez unsurları, mahallelerimizin güvencesi sizlersiniz. Sizler, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü kuran, en yakın temas noktası olarak hizmet veren çok önemli görevler üstleniyorsunuz. Görev süremiz boyunca temaslarımızı sürdürerek her bir mahallemize hizmet getireceğimizden şüpheniz olmasın. Uyum ve iş birliği içerisinde hep birlikte mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmeye devam edeceğiz. Bu özel günde, özverili çalışmalarınız için her birinize gönülden teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha güzel işler başarmaya devam edeceğimize inanıyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Malatya Kuzey Çevre Yolu İle Şehir Geçişi 25 Dakikaya Düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Kuzey Çevre Yolu’nun Battalgazi’y…