Home GÜNCEL CHP Mustafakemalpaşa’da Kongre Kavgası Büyüyor!

CHP Mustafakemalpaşa’da Kongre Kavgası Büyüyor!

- Guncellenme Tarihi: 22 Ekim 2024 13:39
2 min read
0
0

CHP Mustafakemalpaşa’da kongre için imza toplanmaya başlandı. İlk gün 54 imzanın toplandığı süreçte hafta sonuna kadar gereken imzanın toplanması beklenirken, önceki dönem İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, sert bir açılma ile imza toplanmasını engellemeye çalıştıklarını iddia ettiği meclis üyelerini uyardı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Serda Tandoğan Kuru, “Buradan açık beyanımdır!!!” başlıklı paylaşımında Mustafakemalpaşa Belediye meclis üyesi olan bir grubun verilen imzaları geri çekin diye delegelere baskı yaptığını yazdı ve “Sizleri buradan uyarıyorum” dedi.

“HEPİNİZİ AFİŞE EDEREK İFŞA EDERİM”

Kuru, sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhuriyet Halk Partisi delegelerini telefon ile arayarak insanların demokratik hakkı olan atama ile gelmiş ilçe başkanı ve ilçe yönetimini seçime davet etmeyin demek, insanların verdikleri imzaları geri çekin demek Şerefsizliktir siyasi bir ahlaksızlıktır! Sizleri tek tek demokrasiye darbe vurmaya çalıştığınızdan dolayı afişe eder tüm Mustafakemalpaşa ya rezil ederim !!! Bırakın ilçe yöneticileri arasın insanları !!!”

Kaynak: www.sehirmedya.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Asfalt Çalışmaları Yeniceköy Mahallesinde Devam Ediyor

İnegöl Belediyesi’nin Yeniceköy Mahallesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerin…