Home GÜNCEL Cumhuriyet Tırı Mustafakemalpaşa’da

Cumhuriyet Tırı Mustafakemalpaşa’da

- Guncellenme Tarihi: 22 Ekim 2024 17:48
2 min read
0
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlamaları çerçevesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerini Mustafakemalpaşa’mız dahil Bursa’mızın tüm ilçelerine dağıtarak büyük bir coşkuya ortak olacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri, Cumhuriyet ruhunu tüm şehre yayacak.

Atatürk’ün mirası ve Cumhuriyet’in değerleri bir kez daha Bursa’nın dört bir yanında onurla taşıyacaklarını dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun bize armağan ettiği Cumhuriyet’i en görkemli şekilde anacağız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in hayata geçirdiği Cumhuriyet Tırı ve Atatürk Posteri dağıtımı etkinliği için 24 Ekim Perşembe Adnan Menderes Meydanına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Tırı Mustafakemalpaşa programı saat 16.00’da Cumhuriyet Temalı Kahoot Yarışması, 16.30 Doç. Dr. Hacer Karabağ Arslan ‘’Senden öğrendik Cumhuriyet Küllerinden Doğmayı’’ isimli söyleyişi ve 17.00’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri ile devam edecek. 16.00 ila 18.00 saatleri arasından ‘’Senden Öğrendik’’ Temalı Cumhuriyet Sergisi Adnan Menderes Meydanı’nda yerini alacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Gürsu Belediye Başkanı Işık’ın Annesi Vefat Etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda verilen…