Home GÜNCEL AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan Dikkat Çeken Narin Sözleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan Dikkat Çeken Narin Sözleri

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2024 20:49
3 min read
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan Dikkat Çeken Narin Sözleri için yorumlar kapalı
0

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun cesedi bulunan Narin ile ilgili canlı yayındaki sözleri dikkat çekti. Ensarioğlu, “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var” dedi.

21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, 19 gün sonra bu sabah bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cesedinin daha önce arama yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bir kez daha yapılan arama çalışmaları sırasında bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulunduğunu açıkladı. Soruşturma tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

“KONU ÇOK HASSAS”

Narin soruşturması kapsamında, 21 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınanlar arasında anne, baba, kardeşleri ve akrabaları da bulunuyor.  AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ise Narin cinayetiyle ilgili SÖZCÜ TV’ye açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, soruşturmada gizlilik olduğunu hatırlatarak, “Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz. Bir taraftan aile çok büyük acı yaşarken, aile bireylerinden tutuklama ve yeni gözaltılar var… Onları daha fazla yaralayacak, somut bir delile oturtmadan, ilgili birimler tarafından netleştirilmeyen bir şeyi bizim ifade etmemiz de doğru değil” şeklinde konuştu.

Kaynak: bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hizbullah Lideri Nasrallah: İsrail Tüm Kırmızı Çizgileri Aştı

Hizbullah lideri Nasrallah, Lübnan’daki cihaz patlamaları sonrası canlı yayında konu…