Home GÜNCEL 3. Kayapa Osb & Ksiad Futbol Turnuvası Başladı

3. Kayapa Osb & Ksiad Futbol Turnuvası Başladı

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2024 11:38
2 min read
3. Kayapa Osb & Ksiad Futbol Turnuvası Başladı için yorumlar kapalı
0

Kayapa OSB ve Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KSİAD)  OSB’deki firmaları buluşturduğu futbol turnuvasının 3.’sü, KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Söğünmez’in katılımıyla başladı.

Firma çalışanlarının motivasyonunu artıracak ve firmaların sosyalleşmesine katkı sağlayacak çeşitli organizasyonlara imza atan Kayapa OSB ve KSİAD, faaliyetlerine devam ediyor. Kayapa OSB’de faaliyet gösteren firma çalışanları ve yöneticilerinin katıldığı 2 grupta 12 takımın mücadele edeceği KAYAPA OSB & KSİAD 3. Geleneksel Futbol Turnuvası heyecanı başladı. Altınşehirspor Tesisleri’nde pasta kesimi ve Kayra Yemek – Ulukan Boya takımlarının karşılaştığı ilk müsabakayla turnuva açılışı yapıldı.

Turnuvanın açılışında konuşan KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Söğünmez, “Değerli sanayicilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın katılımıyla 2 grupta 12 takımımızın tatlı mücadelesine sahne olacak turnuvanın centilmence geçmesini temenni ederim. Bu vesileyle katılımcı bütün takımlara başarılar diliyorum. Üreten ülke ekonomisine katkı sağlayan Kayapa OSB’nin futboldaki hünerlerini de göstermesini diliyorum. Centilmenliğimiz öne çıksın, dostluk kazansın” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hizbullah Lideri Nasrallah: İsrail Tüm Kırmızı Çizgileri Aştı

Hizbullah lideri Nasrallah, Lübnan’daki cihaz patlamaları sonrası canlı yayında konu…