Home GÜNCEL Narin Güran Cinayetine İlişkin Soruşturmada Yeni Detay!

Narin Güran Cinayetine İlişkin Soruşturmada Yeni Detay!

- Guncellenme Tarihi: 14 Ekim 2024 13:54
3 min read
Narin Güran Cinayetine İlişkin Soruşturmada Yeni Detay! için yorumlar kapalı
0

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova,Narin Güran cinayetine dair son dakika gelişmesini canlı yayında aktardı.

“EVDE 4 KİŞİ VARDI”

İddianameye yansıması beklenen detayları anlatan Dicle Canvova, “Narin evde öldürüldü. Evde 4 kişi vardı. Anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar evdeydi. Amca Salim Güran ile Narin’in ağabeyi Narin’i öldürdüğü iddianameye yansıması bekleniyor” ifadelerini kullandı.

NARİN GÜRAN SORUŞTURMASI: KİMİN NEREDE OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan da Narin Güran soruşturmasıyla ilgili açıklama geldi. Bakan Tunç, “Soruşturma titiz bir şekilde devam ediyor. 21 Ağustos’ta Narin kızımız kaybolmuştu, arama çalışmaları ve adli soruşturma başladı. Şu anda tutuklular ve adli kontrollü şüpheliler var. 250 kişinin ifadesi alındı. Tespit edilen görüntülerin TÜBİTAK’ta değerlendirmesi oldu. Daraltılmış baz çalışması ile çok önemli deliller elde edildi. Teknik çalışmaların son aşamasına gelinmiş durumda ve iddianame hazırlığı süreci de başlamış durumda. Daraltılmış baz çalışması incelemesinde kimin hangi dakikada nerede olduğu tek tek belirlenmiş durumda. Teknolojinin son imkanları kullanılarak incelemeler yapılıyor. İddianame ile Narin evladımızın katillerinin kim olduğunu tahmin edecek.” dedi.

Kaynak: bursadabugun.com  

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa BUSADER İlk Toplantısını Yaptı

Bursa BUSADER, yeni dönemin ilk kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi. Bursa BUSADER her …