Home GÜNCEL BUSADER Karbon Ayak İzini Ölçecek

BUSADER Karbon Ayak İzini Ölçecek

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2024 13:04
3 min read
0
0

BUSADER Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Veteran BUSADER, yeni dönemin ilk toplantısı ile çalışma ve projelerini masaya yatırdı.

Organizasyon ve yardım faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Veteran BUSADER, yeni döneme gerçekleştirdikleri toplantı ile merhaba dedi. Masa 21’de gerçekleştirilen toplantıya Veteran BUSADER üye ve konuklarının yanı sıra, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle ile Bursa BUSADER üyeleri katıldı.

Sezonun ilk toplantısında geniş katılım ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, yeni dönemde Yenilenebilir Dünya İçin El Ele Projesi ile sürdürebilirlik konusunda başarılı işlere imza atacaklarını belirterek üyelerden büyük bir özveri beklediğini söyledi.

“Farkındalık oluşturmak istiyoruz”

Deniz Cantürk’ün konuşmasının ardından söz alan BUSADER Federasyon Başkanı Zerrin Özgüle’de BUSADER Federasyonu olarak  ‘Yenilenebilir bir dünya’  için el ele Projesi ile iki dönem boyunca gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalıştıklarını belirtti.

Zerrin Özgüle,  ‘Ülkemize ve topluma katkı sağlamayı sürdürmek, çevremizi daha iyileştirmek, yeşili korumaya ve dönüşümü gerçekleştirmek için seçkin projeler hayata geçirmek için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Birçok çalışmamıza ilave olarak oluşturacağımız BUSADER Ormanı hedefimizle bu projemizi taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Tüm Katılımcılara Fidan…

Veteran BUSADER, tüm katılımcılara isimlerine bu toplantı kapsamında bağışlanan fidanların sertifikalarını hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Bursa’daki Özbekistan Vatandaşları Sandık Başına Gitti

Bursa’daki Özbekistan vatandaşları, ülkelerinde 27 Ekim’de yapılacak parlamento seçimi içi…