Home GÜNCEL Yörsan Bursa’da Kültürlü Çocuk Festivali’ne Katıldı

Yörsan Bursa’da Kültürlü Çocuk Festivali’ne Katıldı

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2024 16:50
3 min read
0
0

Yörsan, Bursa’da düzenlenen Kültürlü Çocuk Festivali’nde stantlı aktiviteleriyle çocuklara keyifli bir deneyim sundu. Minik Şefler, Keskinoğlu pratik ürünler serisi ve Yörsan süt ürünleri ile hazırladıkları birbirinden lezzetli tarifleri Şef Özden Yılmaz ile anne ve babalarına ikram ettiler.

Festival boyunca gerçekleştirilen çeşitli workshoplar ile minik katılımcılar eğitici ve eğlenceli anlar yaşarken, Yörsan hediye çarkını çeviren çocuklar da sürpriz hediyeler kazandı. Yörsan standında gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde çocuklar hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı buldular.

Tadım etkinliği boyunca Keskinoğlu’nun Chicken rings, Fileturka ve Çıtır bonfile ürünlerinin tadına bakan çocuklar en sağlıklı eşlikçi olan Yörsan susurluk ayranlarını da tattılar.

Gün boyunca gerçekleşen toplam atölye çalışmalarında çocuklar, Yörsan’ın süt ve süt ürünlerinin kullanıldığı Yörsan Çilekli Tiramusu ve Yörsan Yoğurt Soslu Minik Şefler Salatası atölyelerine de büyük ilgi gösterdi ve birbirinden lezzetli tarifler hazırladı. Toplamda 6 atölye çalışmasına 60’ı çocuk ve yanlarında onlara eşlik eden yetişkinler ile birlikte toplam 120 kişi katılım sağladı.

Ayrıca, festival süresince düzenlenen konserler ve çeşitli etkinlikler sayesinde çocukların keyfi daha da arttı. Miniklerin neşesi ve eğlencesi, festivalin en güzel anlarından birini oluşturarak, onların yüzlerindeki gülümsemeleri daha da pekiştirdi.

Yörsan olarak, çocukların mutlu anlarına ortak olmanın ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen dönemlerde de benzer etkinliklerde bir araya gelmeyi ve çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Timsah Evinde Kazandı!

Üçüncü Lig’de mücadele eden Bursaspor bu akşam Belediye Kütahyaspor ile Yüzüncü Yıl …