Home GÜNCEL Yavuz Ağıralioğlu’nun Kurduğu A Parti Siyasi Yolculuğuna Başladı

Yavuz Ağıralioğlu’nun Kurduğu A Parti Siyasi Yolculuğuna Başladı

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2024 15:59
5 min read
0
0

İYİ Parti’den istifa eden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu yeni siyasi partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na teslim edildi. Ağıralioğlu yeni siyasi hareketi olan A Parti’nin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini Ankara’da açıklıyor. 

Başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden vatandaşlar Ankara’ya gelerek parti tanıtımının yapılacağı günde Ağıralioğlu’nu yalnız bırakmadı.

“MEMLEKET MÜCADELESİ BAŞLATIYORUZ”

Yavuz Ağıralioğlu lansmandan önce dışarıda bekleyen vatandaşları selamladı. Ağıralioğlu, “Siz milletin yarınlarını inşa edecek olanlarsanız. Millet dertli dertli düşünürken milletin yarınlarını inşa etmek için çalışan kadrosunuz. İkinci yüz yılına girdiğimiz cumhuriyetimizde bu çileleri hak edecek bir millet olduğuna inansaydınız buraya gelmezdiniz. Beraber bir memleket mücadelesi başlatıyoruz. Bir parti kavgasına değil bir memleket sevdalılığına giriyoruz. Bize vatanın nasıl bırakıldığını biliyoruz. Vatanımızı hiçbir dünya heveslisinin oyuncağı etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“BAŞLADIĞI GİBİ BİTİRMEK SİYASETİN MİLLETE NAMUS BORCUDUR”

Yavuz Ağıralioğlu halkı selamlayarak konuşmasına başladı. “Bir yolculuğa başlıyoruz. Başladığımız yolculuk bir partinin iktidar hedefi değildir; bir milletin nice yüz yıllara biz varız hedefidir. Yarın cumhuriyetimizin 101. yılı bize bu aziz vatanı ne bedellerle bırakıldığını biliyoruz. Cumhuriyet 100 yılını devirdi. Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz. Biz cumhuriyetin kurmay kadrosunun başladıkları gibi bitirdikleri için hayırlarla yad ediyoruz. Başladığı gibi bitirmek siyasetin milletine namus borcudur. Atatürk ve silah arkadaşlarını yüz yıllardır başladıkları gibi bitirdikleri için anıyorsunuz” şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLETİ ZOR ZAMANLARDADIR”

Ağıralioğlu, “Milletin huzuruna çıkıp millete vaad edilmemiş söz kalmadı. Artık güzel konuşanların değil güzel yapılanların zamanı gelmektedir. Yapabilselerdi 2023 diye milletin ufkuna koydukları hedefleri tutturabilselerdi keşke. Ben bu milletin evladıyım diyen herkes bizden; bizde onlardanız. Türk milleti zor zamanlardadır. Memleketin ufkunda ümitsizlik dolanmaktadır. Sınırlarımız zordadır. Ekmeğimiz zordadır. Üretenlerimiz zordadır. Çocuklarımız hayal kuramaz oldu. Çok yüksek enflasyon altındayız geçimimiz hayat standatlarımız zordadır. Emeklilerimiz zordadır. Vatanımızın sorunları var ama çözmezsek vatan sorunumuz var. Devletimizin devlet sorunları var çözmezsek devlet sorunlarımız var. Memleketin hiçbir sorunu çözümsüz değil. Siyasi kavgalarla kaybedecek bir günü yok bu memleketin. Dünya zorda. Dünya sıkışıyor. Bu sıkışmayı açacak memlekette dilimiz, dinimiz sıkıştı görülüyor” dedi.

Kaynak: bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL

Bir cevap yazın

Benzer Haberler

Şarkıcı Gülşen’in Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Gülşen Çolakoğlu’…