Home FOTO GALERİ İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI SONA ERDİ

İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI SONA ERDİ

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 13:08
3 min read
İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI SONA ERDİ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik İşkur, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Ticaret Borsası işbirliği ile ve 45 firmanın katıldığı, Gemlik İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması sona erdi. Ülke genelinde ilk kez bir ilçe de gerçekleştirilen “İş Sizi Çağırıyor” sloganıyla yola çıkan ve iki gün boyunca devam eden, Gemlik İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmasının son gününe de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İnsan Kaynakları ve İstihdam buluşmasında özel eğitim programları ile iş gücünü, arz ve talep eden kişileri iş piyasası hakkında bilgilendirirken, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarı basamaklarını tırmanabilme konusunda rehberlik ve danışmanlık hizmeti vererek, nitelikli iş gücü temininde katılımcılara büyük ölçüde katkı sağladı. Gemlik’te ilk defa düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam fuarı, işletmelerin kısa orta ve uzun vadede ihtiyaç duyduğu işgücü açığının giderilmesinde de önemli rol oynadı.

Fuar kapsamında, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Şenay Yürür, Doğan Tv Sosyal Medya Yöneticisi Eren Caner, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran ve Faurecia Politeks Bodrolama Müdürü Gaye Cura seminerleri ile fuara destek verdi.

İki gün süren, Bursa ve civar ilçelerden binlerce vatandaşın akın ettiği İstihdam fuarının son gününde, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İşkur Müdürü Ünver Ünver, stantları tek tek gezerek katılımcı firmalara plaketlerini takdim etti.

Stant açan firma yetkilileri de, vatandaşların fuara gösterdiği ilgi ve alakadan duydukları memnuniyetleri dile getirerek, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Her anlamda eksiksiz bir organizasyon olduğunu ifade eden işverenler, fuarın tekrarlanması halinde yeniden stantlarda ki yerlerini alacaklarını da ifade ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de Hedef 42 Bin Ton Ceviz

Tarım şehri İnegöl’de ceviz hasadı başladı. Ceviz yetiştiriciliğinde son 10 yılda ciddi bi…